Krullen
Krullen specialist
Foto's
Van ons werk
Info
Korte beschrijving

Krullen

Krullend haar kan soms best lastig zijn. Krullen vragen om een andere kniptechniek en verzorging dan stijl haar of haren met een slag. Ik kijk wat jouw haar nodig heeft. En per krul beslis ik hoe deze geknipt moet worden. Want moet de krul juist versterkt of afgezwakt worden? Zo zorg ik ervoor dat je krullen er gelijkmatig uitzien.

Permanenten

Haarsalon Babs weet wel raad met jouw permanent. Je hebt zelfs de keuze wat voor soort permanent je wilt laten zetten.

Je kunt kiezen voor de traditionele manier van permanenten, zoals je dat al jaren gewend bent. Of je gaat voor de moderne en natuurlijke papiot permanenttechniek. Deze moderne papiottechniek  geeft een natuurlijker effect.

Voor deze papiot en parmanent techniek gebruik ik een zachte permanentvloeistof van Keune. Deze milieuvriendelijke permanentvloeistof tast je haar minder aan.

Na het permanenten verwen ik je haar ook nog met een verzorgende aromatherapiebehandeling. Zo ga je volledig ontspannen met een mooi verzorgde permanent in het haar naar huis.

Wil jij je haren bij Haarsalon Babs laten permanenten? Maak dan online een afspraak via www.1kapper.nl of bel naar 06-25037569 om een afspraak te maken.