prijzen
Naam Beschrijving Prijs
Dames / Heren knippen 17,50-
Krullen knippen 17,50,-
Ponny knippen 8,50,-
Kinderen tot 12 jaar knippen 15,50,-
wassen, knippen, drogen 25,-
Wassen , knippen, watergolf 30,-
Wassen , fohnen of watergolf 20,-
Kleuren / verven vanaf 35,-
Low / Hightlights vanaf 29,50,-
Permanenten Vanaf 60,-
Wenkbrauwen epileren 10,-
Wenkbrauwen verven 10,-
Wenkbrauwen epileren en verven 16,50,-
Bond Fusion behandeling zorgt voor minder pluis en maakt je haar weer stevig en sterk vanaf 15,-
Bruidskapsel voor hem en Haar We bespreken eerst je wensen in overleg
Foto's
Van ons werk
Info
Korte beschrijving

Wacht niet totdat je haar gaat pluizen en er klitten of knopen in komen. Kom op tijd naar Haarsalon Babs en we zorgen er samen voor dat je altijd geniet van verzorgde en glanzend mooie haren.

We kunnen dan ook direct een nieuw kapsel of nieuwe kleur kiezen, zodat je coupe meegaat met de laatste trends. Doordat ik me regelmatig laat bijscholen ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste trends en stijlen, daardoor kan ik jou helpen met de laatste nieuwe technieken zoals balayage of color melt.

Parkeren kan trouwens gratis voor de deur. Helemaal makkelijk als je met de auto wilt komen.

Natuulijke haarverzorgingsproducten

In mijn salon gebruik ik de natuurlijke haarverzorgingslijn So Pure van Keune. De So Pure producten zijn geschikt voor iedereen. Ook als je een gevoelige (hoofd)huid hebt.

Op basis van jouw haartype bepaal ik welke haarverzorgingsproducten het beste bij je passen. Krullen verzorg je immers anders dan fijn haar. Ik geef je direct een uitgebreid advies hoe je jouw haar het beste kunt verzorgen.

Als basistip geldt dat je je haar vooral niet iedere dag moet wassen. Daar wordt je haar en hoofdhuid droog van. 2 à 3 Keer per week je haar wassen is echt al voldoende. Ga bovendien voor goede hydraterende producten en je haar kan alleen nog maar gaan glanzen.